Minder papier, Meer tijd

Voldoe aan de verplichtingen.

IxorDocs verbindt uw bedrijf met klanten, werknemers en de overheid. Het platform helpt u facturen veilig te versturen en zorgt voor uw aansluiting op het internationale PEPPOL-platform. IxorDocs laat u toe om op een eenvoudige manier Business to Government (BTG) én Business to Business (BTB) e-facturatie te doen via het Federale Mercurius platform. Naast het vereenvoudigen van uw e-facturatie helpt IxorDocs ook uw HR-documentstroom te optimaliseren, zonder de bestaande processen te vertragen.


Kies uw connectie

Onze Partners

Doccle is het resultaat van de samenwerking tussen Telenet, Acerta, CM, en een uitgebreide lijst van partners die allen hetzelfde doel nastreven: duurzaam documentbeheer. Doccle is jouw online kluis. Je ontvangt rechtstreeks documenten die je meteen kan afhandelen of archiveren. De verzenders die voor Doccle kiezen maken een bewuste keuze voor meer duurzaamheid en transparantie. Maar plukken ook de vruchten: snellere betalingen, efficiënte communicatie en een lagere workload. Maak vandaag nog de connectie.

peppol

PEPPOL is kort voor Pan-European Public Procurement Online. Het project kwam tot stand om Europese bedrijven de mogelijkheid te geven om op eenvoudige wijze e-facturatie tussen bedrijven en aan de overheid te realiseren. In België connecteren alle overheidsinstanties zich aan het PEPPOL-netwerk via het Mercurius platform. De enige manier om uw bedrijf aan te sluiten op het PEPPOL netwerk, wat nodig is om elektronische facturen aan de overheid te sturen, is via een Access Point zoals IxorDocs.

mercurius

De Belgische overheid ontwikkelde het Mercurius platform zich op het Europese PEPPOL-netwerk aan te sluiten. Mercurius laat bedrijven toe om de overheid elektronisch te factureren. Mercurius, naar wie ook een planeet werd vernoemd, was de Romeinse god van handel, reizen en winst. Een passende naam dus, voor een e-facturatie platform. Maak vandaag nog de connectie.

 

Onze klanten

esperandrie_logo

Contacteer ons