• IxorDocs - Beter Verbonden

    Eenvoudig elektronische facturen sturen naar uw klanten en de overheid.
    IxorDocs werkt met PEPPOL en Mercurius.

    Meteen beginnenBlijf op de hoogte

Minder papier, Meer tijd

Voldoe aan de verplichtingen.

 IxorDocs verbindt uw bedrijf met klanten, werknemers en de overheid. Het platform helpt u facturen veilig te versturen en zorgt voor uw aansluiting op het internationale PEPPOL-platform. IxorDocs laat u toe om op een eenvoudige manier Business to Government (BTG) én Business to Business (BTB) e-facturatie te doen via het Federale Mercurius platform. Naast het vereenvoudigen van uw e-facturatie helpt IxorDocs ook uw HR-documentstroom te optimaliseren, zonder de bestaande processen te vertragen.

Kies uw connectie

Business to Consumer

IxorDocs is officiële licentiehouder voor Doccle. Met onze Doccle voor KMO-oplossing helpen we u met het papierloos beheren van uw dagelijkse administratie. Ixor helpt uw bedrijf snel op Doccle voor KMO, om uw klanten volledig digitaal te informeren en te factureren. Ze zien uw briefwisseling verschijnen in de digitale Doccle brievenbus waarmee ze ook facturen van andere partijen beheren en betalen. Met Doccle voor KMO komt u professioneel voor de dag en kan u ook nakijken welke klanten uw documenten ontvingen, openden en betaalden, wat tijd en moeite bespaart.

Business To Government

Op 1 januari 2017 volgt de Federale Overheid het voorbeeld van de Vlaamse Overheid en aanvaardt ze enkel nog elektronische facturen. Concreet betekent dit dat alle bedrijven die aan overheidsentiteiten leveren hun facturen digitaal verzenden én dat de overheid ze ook digitaal verwerkt. De voordelen zijn immens: minder papier, duidelijke communicatie, gegarandeerd ontvangen facturen en beter gerespecteerde betalingstermijnen. De overheden ontvangen hun facturen via Mercurius, het federale platform dat alle overheden zal bedienen.
Voor de elektronische facturatie werkt het PEPPOL-netwerk met officiële acces points die facturen van bedrijven kunnen ontvangen of doorzenden naar andere bedrijven of acces points.
Bent u leverancier aan de overheid? Heeft u vragen rond e-facturatie aan de overheid? Neem contact op met IxorDocs. Als officieel acces point voor PEPPOL kunnen we uw transitie naar elektronisch factureren begeleiden.

Business To Business

IxorDocs zorgt er niet enkel voor dat je xml facturatie aan de overheid van een leien dakje gaat, je kan in een beweging met het het boekhoudpakket van jouw leveranciers praten. Snel, efficient en veilig.

HR Outbound

Deelt u nog steeds loonbriefjes uit op de werkvloer? Misschien stuurt u ze op via de post? Wat uw situatie ook is, het printen, verpakken en verzenden van simpele HR documenten kost handenvol geld. Papierkosten, port kosten, om nog maar te zwijgen over de workload voor uw HR departement. IxorDocs is officieel licentiehouder voor Doccle en kan u met een eenvoudige connectie helpen de volledige uitgaande HR communicatie van uw bedrijf te automatiseren. Wilt u ook besparen op vermijdbare kosten? Contacteer ons en maak de connectie.

Onze Partners

Doccle is het resultaat van de samenwerking tussen Telenet, Acerta, CM, en een uitgebreide lijst van partners die allen hetzelfde doel nastreven: duurzaam documentbeheer. Doccle is jouw online kluis. Je ontvangt rechtstreeks documenten die je meteen kan afhandelen of archiveren. De verzenders die voor Doccle kiezen maken een bewuste keuze voor meer duurzaamheid en transparantie. Maar plukken ook de vruchten: snellere betalingen, efficiënte communicatie en een lagere workload. Maak vandaag nog de connectie.

PEPPOL is kort voor Pan-European Public Procurement Online. Het project kwam tot stand om Europese bedrijven de mogelijkheid te geven om op eenvoudige wijze e-facturatie tussen bedrijven en aan de overheid te realiseren. In België connecteren alle overheidsinstanties zich aan het PEPPOL-netwerk via het Mercurius platform. De enige manier om uw bedrijf aan te sluiten op het PEPPOL netwerk, wat nodig is om elektronische facturen aan de overheid te sturen, is via een Access Point zoals IxorDocs.

De Belgische overheid ontwikkelde het Mercurius platform zich op het Europese PEPPOL-netwerk aan te sluiten. Mercurius laat bedrijven toe om de overheid elektronisch te factureren. Mercurius, naar wie ook een planeet werd vernoemd, was de Romeinse god van handel, reizen en winst. Een passende naam dus, voor een e-facturatie platform. Maak vandaag nog de connectie.

 

Onze klanten

Contacteer ons