Hoe maak ik een succesvolle AI implementatie?

IxorThink - 2019-06-11

testerdetest

Wanneer een AI oplossing in productie gaat, is er vaak weinig aandacht besteed aan de manier waarop de resultaten aan de eindgebruikers worden weergegeven. Sommige gebruikers staan bovendien sceptisch tegenover de AI oplossing omdat ze deze als een “black-box” ervaren en niet weten hoe de resultaten tot stand zijn gekomen. Om deze gebruikers tevreden te stellen, is het belangrijk om de resultaten van de AI oplossing duidelijk en intuïtief weer te geven.

Machine Learning engineer Ward Van Laer heeft meermaals zijn ervaring gedeeld over het gebruik en belang van UX in AI applicaties, zowel voor het verbeteren van resultaten als het tevreden stellen van gebruikers. Zo sprak hij op één van onze Techtalk Meetups in Mechelen, tijdens de AI4Business Summit in Brussel, tijdens de Deep Learning World conference in München en bij Belfius Bank & Verzekeringen.

In juni zal IxorThink ook nog te vinden zijn op de MLConference te München en op de Full Stack Antwerp Meetup.

Wil je meer lezen over hoe UX en AI de sleutel zijn tot succesvolle AI projecten? Download dan onze White Paper hier.

Tux, the Linux mascot

Related articles

Acerta vertrouwt op IxorDocs voor digitale kwartaalafrekening

Read more

Hoe maak ik een succesvolle AI implementatie?

Read more

IoT-convention Europe gebruikt Udini als toegangsbadge

Read more