IoT-convention Europe gebruikt Udini als toegangsbadge

Sam Verhaegen - 2019-06-03

testerdetest

19 juni, IoT-convention, Lamot Mechelen

Op de IoT-convention zullen alle bezoekers een Udini toegangsbadge op hun smartphone ontvangen. Hiermee kunnen zij zichzelf aanmelden zonder e-mails, tickets of QR codes boven te halen. De Udini toegangsbadge is geschikt voor elke smartphone en werkt als een contactloos toegangssysteem. Udini wordt gedemonstreerd op stand 16 van IxorTalk en in zaal Scala tijdens de keynote presentatie door Peter Defreyne om 15u.

Udini

Udini werd gelanceerd op 9 mei 2019 en is nu al in gebruik bij Q-Park, WATT, Tormax, Ixor, Salto en WPS. De samenwerking met de IoT-convention demonstreert de eenvoud en flexibiliteit van mobiele toegang. Het toont daarnaast wat de mogelijkheden tot innovatie zijn voor uitbaters en welke nieuwe toegangservaringen er zijn voor bezoekers. IxorTalk, het bedrijf dat Udini ontwikkeld heeft, nodigt de bezoekers van de IoT-convention uit om samen naar nog meer nieuwe toepassingen voor Udini te kijken zoals parkings, flexkantoren, fietsenstallingen, sportaccommodaties en scholen.

Udini is een spin-off van IxorTalk

Udini is een flexibele en eenvoudige oplossing voor digitaal toegangsbeheer. Gebruikers hebben op elk gewenst moment fysieke toegang tot diverse faciliteiten via een badge op hun smartphone. Door de online management interface kunnen beheerders op afstand en in real time toegangsrechten toekennen, aanpassen en verwijderen.

Met de gebruikte IoT-technologie kan Udini in elke bestaande fysieke en digitale infrastructuur geïntegreerd worden. De beheerder kan nieuwe, gepersonaliseerde toegangservaringen creëren die de bedrijfsstrategie toekomstgericht ondersteunen.

Inschrijven voor de IoT-convention kan op https://iot-convention.be. Wenst u meer informatie over Udini, neem dan contact op via info@udini.eu of bezoek udini.eu.

IxorTalk bouwt end-to-end IoT-projecten in smart mobility, smart grids, smart cities, eHealth en smart buildings. Alle projecten worden uitgevoerd met het open source IoT-platform. Meer informatie over IxorTalk en het IoT-platform is te vinden op ixortalk.com.

Lees hier de officiële press release van Brewery of Ideas, de organisator van de IoT convention.

Related articles

Acerta vertrouwt op IxorDocs voor digitale kwartaalafrekening

Read more

Hoe maak ik een succesvolle AI implementatie?

Read more

IoT-convention Europe gebruikt Udini als toegangsbadge

Read more