Zyzo brengt leven in huis bij opa en oma!

Sam Verhaegen - 2019-04-18

testerdetest

Samen met de vier bevriende bedrijven van Hybrio Design ontwikkelde Ixor een interactief apparaat om opa’s en oma’s op een leuke manier met hun (klein)kinderen te verbinden. En dat op een super eenvoudige manier: plug Zyzo in het stopcontact bij je grootouder(s), verbind je met de mobile app (iOS of Android) en je bent vertrokken. Zyzo is bovendien volledig advertentievrij en verzamelt geen data die met derden worden gedeeld. Je gegevens, foto’s en memo’s zijn bij Zyzo dus 100% veilig.

Nieuwe technologie

Zyzo is het resultaat van een nauwe samenwerking met alle collega’s van Hybrio. Ixor ontwikkelde natuurlijk de software. Met de mobiele app van Zyzo kan ieder familielid elk leuk moment meteen via een foto met bericht delen. Op het toestel zélf hebben we een Zyzo universum gecreëerd, waardoor elke nieuwe dag voor oma of opa voortaan start met een handig overzicht van afspraken en reminders voor die dag op Zyzo’s klok, op het uur dat ze ingeboekt zijn.

In de media

Producten zoals Zyzo kunnen op heel wat belangstelling van de pers rekenen. Recent nog zagen we een mooie publicatie in de Standaard en een erg leuke rapportage op regionale zender ATV. https://atv.be/nieuws/antwerps-bedrijfje-brengt-tablet-voor-omas-en-opas-op-de-markt-76342

De Zyzo is verkrijgbaar in twee versies: een model met WIFI en één met een 4G connectie. De wifi versie is het aantrekkelijkst geprijsd voor slechts 299€, voor de 4G versie betaal je inclusief jaarabonnement, 398€. Een perfect cadeau voor oma en opa!

Klik hier voor meer info over Zyzo, of hier om er meteen eentje in huis te halen.

Related articles

IxorDocs krijgt een upgrade en ondersteunt nu AS4 en UBL BISv3 voor e-invoicing

Read more

Stochastic patch generation for Whole Slide Imaging

Read more

IxorTalk ontwerpt slimme mobipunten

Read more