Kom voor ons werken en solliciteer meteen voor alle grote jongens, tegelijk!

Sam Verhaegen - 2019-03-15

testerdetest

Ixor zit in Mechelen, op de Schuttersvest, in de beschermde witte gebouwen net naast de nieuwe Bruul parking, dicht bij het station. We zijn al een tijdje bezig en we hebben de littekens om het te bewijzen: 20 mensen intern en nog eens 50 externen die voor onze vele klanten aan het werk zijn. Vaak als developer, maar ook als architect, business specialist, analyst of project manager.

En we zijn op zoek. Op zoek naar volk. De kans is groot dat als je dit leest jij een van die mensen bent die we zoeken. Want letterlijk niemand anders dan mensen uit onze branche lezen onze blogposts. En maar goed ook. Ze zouden er toch niks van snappen :)

Ixor als erkende leverancier

We zijn erkend leverancier van Telenet, Fluxys, Acerta, Belfius, BNP Paribas, de Persgroep, de Vlaamse Overheid, de lijst is lang. En dat betekent exact wat je denkt dat dat betekent: als ze specialisten zoeken, komen ze eerst bij ons aankloppen. En ze kloppen hard, want er heerst een nijpend tekort aan goede devs met de juiste skills. Daarom is het erg belangrijk dat de juiste persoon bij de juiste job wordt gezet. Als het nodig is doen we je eerst even intern meedraaien voor je wordt uitgezonden. Om het onderste uit de kan te halen, voor jou én voor onze klant.

VIP treatment

Solliciteren bij Ixor betekent solliciteren voor alle grote namen in België. Werken voor Ixor betekent deel uitmaken van een clan van specialisten die innovatie, kennisoverdracht en kwaliteit in een hoog vaandel dragen. We zijn de cavalerie en er is nog plaats in de rangen. Solliciteer op een van onze jobs via de linkedin pagina of neem contact op met onze recruiter Didier voor de VIP behandeling.

Niet meteen op zoek? Blijf op de hoogte via onze socials. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Related articles

Kom voor ons werken en solliciteer meteen voor alle grote jongens, tegelijk!

Read more

How to set up a DevOps toolchain on an Azure Kubernetes Cluster. (8 min read)

Read more

E-invoicing bij De Lijn bereikt historisch hoogtepunt

Read more