LoLands 2018

Bea Torfs - 2018-09-10

testerdetest

Lolands Logo Baseline

Kom op vrijdag 14 en zaterdag 15 september naar Lolands in Scherpenheuvel! Dit festival, ten voordele van onderzoek naar de spierziekte A.L.S., mag intussen rekenen op een affiche met grote namen zoals The Scabs, K's Choice en DJ WOUT. De kids worden getrakteerd op een optreden van de KetnetBand en er is naast de Viking Kubb ook animatie en veel lekkers voorzien.

Ixor co-sponsort ook dit jaar Lolands. Ruben Verlinden, gewaardeerd lid van het Ixor-team en mede-organisator van het Lolands festival was bevriend met Lorenz (Lo) Laevers die als twintiger werd getroffen door A.L.S. Zes jaar later overleed hij aan deze ziekte (2012). Met Lolands trachten zijn vrienden de gedachte aan Lo, zijn enorm doorzettingsvermogen en zijn vriendschap verder uit te dragen.

De opbrengst van het festival gaat integraal naar het Laeversfonds dat onderzoek naar A.L.S. ondersteunt met als ultiem doel de genezing van de ziekte te bewerkstelligen. Dit erkende fonds werd samen opgericht met de K.U. Leuven, die zelf bepaalt welke A.L.S.-gerelateerde onderwerpen ze met de gelden dieper onderzoekt.

Related articles

Acerta vertrouwt op IxorDocs voor digitale kwartaalafrekening

Read more

Hoe maak ik een succesvolle AI implementatie?

Read more

IoT-convention Europe gebruikt Udini als toegangsbadge

Read more