IxorTalk gaat open source!

Sam Verhaegen - 2018-05-31

testerdetest

Op 6 juni doet Peter Defreyne, van IxorTalk, tijdens de Antwerpse IoT-conventie Smart Cities uit de doeken waarom IxorTalk helemaal open source gaat. Peter spreekt om 11:30u in Gorilla Room II. Tickets (met discount) voor het event via iot-convention.be

Het is 2018 en digitale transformatie is de nieuwe standaard geworden. Bedrijven investeren gretig in nieuwe technologie, vaak op vraag van hun gebruikers en daar hoort ook een IoT-strategie bij. Het doel is om nieuwe oplossingen en inkomstenstromen te genereren. Toch gaan veel van de middelen die hiervoor worden vrijgemaakt naar de ontwikkeling van platformtechnologie. Omdat veel bedrijven voor dezelfde uitdagingen staan, lijkt het ons niet meer dan logisch om kennis te delen en samen te werken.

Daarom heeft IxorTalk besloten haar IoT-platform te open sourcen. Het IxorTalk IoT-platform is een bewezen oplossing die momenteel gebruikt wordt in uiteenlopende sectoren. Het platform is modulair en omvat features waaronder asset management, user management, monitoring, data processing en REST endpoints.

Door het platform open te stellen, nodigen we bedrijven uit om samen te werken op generieke componenten. Daardoor kunnen bedrijven hun IoT-inspanningen gefocust inzetten om échte business waarde te creëren.

Meer info via ixortalk.com of via iot-convention.be

Related articles

Acerta vertrouwt op IxorDocs voor digitale kwartaalafrekening

Read more

Hoe maak ik een succesvolle AI implementatie?

Read more

IoT-convention Europe gebruikt Udini als toegangsbadge

Read more